sunnuntai 9. lokakuuta 2011

uusi ulkoasu suunnitteilla ja viikonlopun tiivistys

Aloin miettimään, että miten saisin muutettua blogin ulkoasua ja sisältöä mielenkiinnoisemmaksi luettavaksi ja katsottavaksi. Päätinpä sitten alkaa väsäämään uutta ja toivottavasti mahdollisimman erilaista ulkoasua, ja muutenkin uudistaa tätä. Saas nähdä mitä saan aikaan... :P

Ainiin, mun piti tiivistää meidän viikonloppu tähän loppuun. Voi ainakin sanoa, että on tullut viikonlopun aikana lenkkeiltyä. Lauantain aamupäivän lenkki nyt taitaa näistä lenkkeilyistä olla kaikista mainitsemisen arvoisin.

Otettiin siis tällä kertaa kamera matkaan ja lähdettiin Viljan ja espanjanvesikoira Nellin kanssa lenkille. Käveltiin kahden tunnin mittainen lenkki, ja saatiin kivoja kuviakin! Nelli ja Eetu sai kerrankin riekkua kunnolla, kun niin monta kertaa tokossa kesken koulutusten on joutunut keskeyttämään riehumisen. Ja kyllä Donnakin pari juoksuspurttia vetäisi, mutta tyytyi kuitenkin katselemaan lasten leikkimistä suurimmaksi osaksi. Se jolkotteli vapaana ja sai keskittyä kerrankin nuuskimaan kunnolla hajuja uusissa maastoissa. Oli muuten kiva huomata, että noita voi ihan hyvin pitää irti metsässä, niin että pysyvät hallinassa, vaikkei olla ihan kotimetsissä. Molemmat koirat oli aivan puhki päivän lenkin jäljiltä ja ne simahti olkkarin sohvalle heti kotona. Eetu tosin oli täysin hereillä heti, kun kuuli minun kolistelevan koiranruokien kanssa keittiössä. Tyypillistä Eetua.

Kuvat ovat vielä kamerassa, joten tähän postaukseen en niitä saanut mukaan. Jälkikäteen sitten. :)

1 kommentti: